Opslagstavlen

• Så er det efterårsferie.

Det betyder, at vi er tilbage på kontoret igen d. 23.10.2017.

SFO på Fejø er åben hele ugen.

SFO i Horslunde er lukket, da der ikke var tilmeldte børn.

Ved akut opstået pasningsbehov kan man kontakte Bielle på Fejø.

God Ferie

Stine Gajda

Stine Gajda den 13-10-2017
    MUSIKSKOLE

Vi fortsætter med musikskole i eget regi.

Eleverne kan modtage undervisning på et bredt udvalg af instrumenter eller sang.

Undervisningen foregår i musiklokalet torsdage 13.30 - 16.30.
    Undervisningen starter torsdag i uge 36 - d. 7/9 og fortsætter til og med uge 50.
    Tilmelding sker via forældreintra.

En lektion varer 20 minutter.
    Det er muligt at betale for hele sæsonen i en rate - det koster 1050 kr. Betaling inden start.
    Alternativt kan der betales af to rater - 550 kr. pr rate. Første rate inden start og anden rate betales senest 14/10.

Betaling sker på konto 0693 2950103345 - skriv musikskole og elevens navn i kommentarfeltet.
    Udmelding af musikskolen sker via intra med udgangen af en måned og med en måneds varsel.

Undervisningen varetages af Carsten Hasfelt. Spørgsmål vedr. instrumenter og undervisning rettes til Carsten.

I uge 49 åbnes for tilmelding til forårssæsonen, som kører fra uge 2 til uge 18.

Vh

Stine Gajda