Dimission 2018

Charlotte Haugaard den 10-10-2018
    MUSIKSKOLE

Vi fortsætter med musikskole i eget regi.

Eleverne kan modtage undervisning på et bredt udvalg af instrumenter eller i sang.

Undervisningen foregår i musiklokalet mandage 13.30 - 16.30.
    Undervisningen starter mandag i uge 44 - d. 29/10 og fortsætter til og med uge 18.
    Tilmelding sker via forældreintra.

En lektion varer 20 minutter.
    Det er muligt at betale for hele sæsonen i en rate - det koster 2000 kr. Betaling inden start.
    Alternativt kan der betales af to rater - 1000 kr. pr rate. Første rate inden start og anden rate betales senest 1/2 - 2019.

Betaling sker på konto 0693 2950103345 - skriv musikskole og elevens navn i kommentarfeltet.
    Udmelding af musikskolen sker via intra med udgangen af en måned og med en måneds varsel.

Undervisningen varetages af Carsten Hasfelt. Spørgsmål vedr. instrumenter og undervisning rettes til Carsten.

Ingen aktuelle nyheder

Vi tilbyder...